Geplaatst op 27 augustus 2024

Vanuit visie naar speelwijze door Thomas Duivenvoorden

Wij zijn verheugd dat Thomas Duivenvoorden, succesvol trainer van Quick Boys, en winnaar van de VVON Trainer van het seizoen 2023/2024 award district West 2, zijn medewerking wil verlenen aan deze door de VVON georganiseerde masterclass ‘van visie naar speelwijze’.

Deze Masterclass vindt plaats op Woensdag 25 september 2024 in de Businessclub van KVV Quick Boys, Sportpark “Nieuw Zuid”, Laan van Nieuw Zuid in Katwijk. 

Doel van de Masterclass:
Deelnemers op een interactieve en inspirerende manier kennis laten maken met de visie van Thomas Duivenvoorde, en de concretisering hiervan naar de speelwijze.

Welke aspecten zullen aan bod komen:

Thomas zal de deelnemers meenemen in zijn visie, en toelichten hoe hij zijn voetbalvisie heeft ontwikkeld. Wat is een voetbalvisie, en hoe kom je tot een visie die kenmerkend is voor jou als trainer, of voor de teams waar jij verantwoordelijk voor bent. Eén van de andere onderwerpen die besproken wordt is de speelwijze van je team, hoeveel tijd en inspanningen kost het om de voetbalvisie te vertalen naar het veld. Hoe maak je gebruik van de hulpmiddelen en trainingsmethoden, en welke leiderschapsstijl (managementstijl) hanteer je hierbij? Naast de benoemde aspecten komen er ook onderwerpen aan bod zoals het omgaan met tegenslagen. Kortom een meer dan interessant programma, waar voor iedereen wat uit te halen is.

LEES VERDER VOOR MEER INFORMATIE EN OM IN TE SCHRIJVEN