Geplaatst op 12 augustus 2024

FRANS HOEK – Goalplaying, de transitie van goalkeeper naar goalplaying (bij vv Katwijk)

LET OP: Deze Masterclass wordt ook aangeboden op 18 september 2024 bij RKVV Jeka in Bavel.

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de Masterclass ‘Goalplaying, de transitie van goalkeeper naar goalplaying‘. Deze Masterclass vindt plaats op Woensdag 9 oktober 2024 in Katwijk, in de businessruimte van v.v. Katwijk.

We zijn bijzonder verheugd dat Frans Hoek zijn medewerking wil verlenen aan deze praktijkgerichte Masterclass. Frans Hoek is een nationaal en internationaal bekende autoriteit, die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend bij vele topclubs en nationale teams. Naast zijn ervaring als keeper, hij speelde tien jaar voor FC Volendam, heeft Frans Hoek zich verder ontwikkeld en heeft hij zich o.a. gespecialiseerd, op het gebied van keepers. Frans Hoek heeft als keeperstrainer gewerkt bij o.a. Ajax, FC Barcelona, Bayern München en het Nederlands elftal.

Deze masterclass gaat in op de transitie van keepers, en met name hoe keepers zich (door)ontwikkelen van keeper naar ‘de laatste speler’ op het veld.

Doel van de Masterclass:
Het doel van de masterclass is de deelnemers meenemen in in zijn visie en methode met betrekking tot de transitie van goalkeeper naar goalplaying.

Welke aspecten zullen aan bod komen:

  • Tijdens de masterclass zullen o.a. de volgende onderwerpen aan bod komen. De transitie van goalkeeper coaching naar goalplayer coaching door de gehele staf – de structuur van voetbal en goalplaying – het analyseren van wedstrijdmomenten met de goalplayer – de methodologie met accent op wedstrijdecht trainen – de competenties voor de trainer coaches betreffende goalplaying – en de vertaling van theorie naar praktijk.

LET OP:
Deze masterclass is niet alleen interessant voor keeperstrainers, maar juist ook voor niet keeperstrainers! Het integreren van keepers binnen de teamtrainingen is de rode draad, en dus voor de gehele staf interessant.

LEES VERDER VOOR MEER INFORMATIE EN OM IN TE SCHRIJVEN